ΜΕΝΟΥ

Η TBWA\Entelia κέρδισε την πιστοποίηση ‘Google Marketing Platform Certified Partner – DV360 Programmatic Platform’!

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για την οικογένεια της TBWA\Entelia, αφού είναι η πρώτη εταιρεία σε Κύπρο και Ελλάδα που έγινε ‘Google Marketing Platform Certified Partner’ με πιστοποίηση στην προγραμματική πλατφόρμα της Google ‘Display and Video 360’.

Αν και τα κριτήρια και η διαδικασία διεκδίκησής της αποτελούν μία μεγάλη πρόκληση για κάθε εταιρεία, η TBWA\Entelia απέδειξε ξανά ότι δεν υπάρχουν βαθμοί δυσκολίας, παρά μόνο σκληρή δουλειά. Πέρασε επιτυχώς από σειρά συνεντεύξεων και υποβολή εξειδικευμένων μελετών, αφού μπροστά σε κάθε τι που της προσφέρει ισχυρά εφόδια για να οδηγεί το πελατολόγιό της σε μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος, όλα είναι δυνατά…

Τι σημαίνει για μία εταιρεία στον τομέα της επικοινωνίας

Η πιστοποίηση αυτή θεωρείται τιμητική διάκριση για μία εταιρεία, γιατί της προσφέρει ένα επιπλέον προβάδισμα. Κατέχει, αποδεδειγμένα, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, η οποία παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στον τομέα του digital marketing και της επικοινωνίας, καθώς και αποτελεσματικότερη και ορθότερη διαχείριση budgets, αλλά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ο δρόμος προς την πιστοποίηση, δεν ήταν απλή υπόθεση

Ό,τι χαρίζει αισθήματα υπερηφάνειας, δεν περνά από εύκολα μονοπάτια. Έτσι και η TBWA\Entelia, που δραστηριοποιείται επιτυχημένα στον απαιτητικό αυτό τομέα εδώ και 27 χρόνια, πέρασε από μία αυστηρή διαδικασία. Η Google εξέτασε εις βάθος τις γνώσεις και τα προσόντα των μελών της ομάδας που εκπροσώπησε την εταιρεία και ακολούθως τις επιτυχίες που σημείωσαν (μαζί της) οι πελάτες της. Συλλέγοντας, λοιπόν, όλα αυτά τα στοιχεία, διαπίστωσε ότι πληροί υψηλές προδιαγραφές και παρουσιάζει εξαιρετική απόδοση.

Απαριθμώντας πλεονεκτήματα σε κάθε συνεργασία

Αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες που της δίνει η πιστοποίηση αυτή, η αξιοποίηση της τεχνολογίας στο έπακρον, οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες, οι ευέλικτες λύσεις, η εκπαίδευση, η δημιουργία προϊόντων και η τεχνική υποστήριξη σε ένα διευρυμένο πελατολόγιο, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η TBWA\Entelia σε κάθε brand που θέλει να εξελίσσεται.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η General Manager της TBWA\Entelia, κα Νικολέττα Βλασίου: «H τιμητική αυτή διάκριση επιβεβαιώνει ότι κάθε επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί η πιστοποίηση ‘Google Marketing Platform Certified PartnerDV360 Programmatic Platform’ αναγνωρίζει το υψηλό επίπεδο δουλειάς μας, αλλά και τις επιτυχίες που καταγράφουμε μαζί με τους συνεργάτες μας. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι γιγαντιαίοι κολοσσοί διαφήμισης, όπως OMD, Omnicom Group, GroupM και Publicis Worldwide, είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που κατέχουν τον τίτλο αυτό, τότε μπορείτε να φανταστείτε πώς ήταν για εμάς η επόμενη μέρα, όταν μάθαμε τα ευχάριστα νέα. Η εξερεύνηση όμως κάθε πτυχής του ψηφιακού κόσμου και των δυνατοτήτων που προσφέρει σε αναπτυξιακό και επιχειρηματικό επίπεδο, δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζουμε με περισσότερο ζήλο, γιατί… we are for brands with Disruption»!

Η ΤΒWA\Entelia μετρά 27 χρόνια στον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας, και φέτος βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία ‘Best Programmatic Campaign’ για την εκστρατεία ‘Cablenet for a Better Life’ στα Cyprus Digital Marketing Awards 2021!

Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ στο www.tbwaentelia.com ή ακολούθησε την TBWA/Entelia στα Social Media της:

Facebook: https://www.facebook.com/TBWAentelia

Instagram: https://www.instagram.com/tbwaentelia/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/tbwa-entelia/

 

 

 

 

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!