ΜΕΝΟΥ

Ημέρα της Γυναίκας

Οι γυναίκες είμαστε φάροι απεριόριστης σοφίας. Υπηρετούμε καθημερινά πολλαπλούς διαφορετικούς ρόλους και εκείνο που θέλουμε είναι να αναγνωριζόμαστε και να γινόμαστε σεβαστές για την προσφορά και την αξία μας. Αυτή είναι η αλήθεια και η δύναμή μας. Είναι όμορφο να είμαστε γυναίκες!

Από τις 08/03/22, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έως και την Τρίτη 15/03/22 δίνουμε τη δυνατότητα σε μία τυχερή ακροάτριά μας να χαλαρώσει με τρεις φίλες τις για 60’ στο Hamam Omerye, ένα μοναδικό μνημείο στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας που μας οδηγεί σε ένα μαγικό ταξίδι με μυρωδιά Ανατολής.

Στο Hamam Omerye θα βρει κανείς βραβευμένες υπηρεσίες περιποίησης για την κάθαρση του μυαλού, τη χαλάρωση του σώματος και την αναζωογόνησή που έχουμε ανάγκη. Φυσικά υλικά και εξειδικευμένη φροντίδα σε ένα χώρο με ιστορία 450 χρόνων υπόσχονται μια  αξέχαστη και μοναδική τελετουργία που μας ταξιδεύει πίσω στους αιώνες.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Instagram Radio Proto Cyprus για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 08/03/22 ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Το Hamam Omerye ειδικά για την φετινή Ημέρα της Γυναίκας εκφράζει ένα «ευχαριστώ» σε όλες εμάς για την ύπαρξη και τη μεγαλοπρέπειά μας και μας φροντίζει με έναν ξεχωριστό τρόπο: Ειδικά για όσες κλείσουν τηλεφωνικά  όποια από τις μοναδικές υπηρεσίες του Hamam επιθυμούν την Τρίτη 08 Μαρτίου, προσφέρεται ακόμη μία εντελώς δωρεάν. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Τηλεφωνήστε στο  22 460006 για την κράτησή σας!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!