ΜΕΝΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – AJAX

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Μία διανυκτέρευση για 2 άτομα στο ξενοδοχείο AJAX με πρόγευμα
1. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό του Ράδιο Πρώτο θα συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του Ράδιο Πρώτο, στην Λεωφόρο Άντη Χατζηκωστή και γωνία Λεωφόρου Αρχαγγέλου 31, 2057 Στρόβολος, Λευκωσία.
2. Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση μία διανυκτέρευση για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο (classic inland view room) στο ξενοδοχείο AJAX, με πρόγευμα. Άλλες επιπρόσθετες χρεώσεις όπως mini bar, φαγητά και ποτά από τα μπαρ και εστιατόριο του ξενοδοχείου κατά την διάρκεια της διαμονής του , δεν συμπεριλαμβάνονται στην διαμονή.
3. Στο διαγωνισμό θα συμμετέχει όποιος κάνει LIKE & SHARE το Facebook post στη σελίδα του Ράδιο Πρώτο. Για τον τυχερό/ή, θα αναδειχθεί και αναπληρωματικός/ή. Ο τυχερός/ή θα πρέπει να επιβεβαιώσει τη λήψη του μηνύματος από το Ράδιο Πρώτο εντός 48 ωρών σε αντίθετη περίπτωση το δώρο θα δίδεται στον αναπληρωματικό.
4. Το δώρο του νικητή είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα ούτε με κάποιο άλλο είδος υπηρεσίας που παρέχει το ξενοδοχείο. Ο μόνος δικαιούχος για την διαμονή είναι ο ίδιος ο νικητής.
5. Το Ράδιο Πρώτο ή/και οι διοργανωτές (AJAX Hotel), ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσουν τα δώρα (συμπεριλαμβανομένης της αναβολή της ημερομηνίας για τη διανυκτέρευση που περιλαμβάνονται σ’ αυτό), καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους τυχερούς από τη χρήση των δώρων.
6. Το όνομα του τυχερού/ής θα δημοσιευτεί στο Facebook του Ράδιο Πρώτο.
7. Για την παραλαβή του δώρου ο τυχερός/ή θα πρέπει να προσέλθει μέχρι τις 5μ.μ, ημέρα Δευτέρα, 26/07/2018 στα γραφεία του Ράδιο Πρώτο, στην Λεωφόρο Άντη Χατζηκωστή και γωνία Λεωφόρου Αρχαγγέλου 31, 2057 Στρόβολος, Λευκωσία, και μετά από επίδειξη της ταυτότητάς τους , θα παραλάβει το δωροκουπόνι.
8. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του κάθε συμμετέχοντα στο Ράδιο Πρώτο και/ή στους διοργανωτές αποτελεί ρητή συγκατάθεσή του για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων του από το Ράδιο Πρώτο και/ή τους διοργανωτές καθώς και για τη δημοσίευση του ονόματος του στο Facebook του Ράδιο Πρώτο σε περίπτωση που κερδίσει το διαγωνισμό. Η συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων θα περιορίζεται για τους σκοπούς της διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα είναι σύμφωνη με την κυπριακή νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των δεδομένων 2016/679.
9. Το Ράδιο Πρώτο και/ή διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν το διαγωνισμό, να τροποποιήσουν τους όρους του και να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκεια του με ανακοίνωση που θα δημοσιευθεί στην σελίδα του περιοδικού Ράδιο Πρώτο στο Facebook.
10. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί κάτω από το ποστ του διαγωνισμού και ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Ράδιο Πρώτο στο τηλέφωνο 22580328.
11. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν τους όρους και την προκήρυξη του διαγωνισμού και να τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα.
12. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο για να διευθετήσει την κράτηση εκ των προτέρων ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου.
13. Χρονικό διάστημα που ο νικητής μπορεί να κάνει κράτηση είναι μεταξύ 01/08/2018 – 30/11/2018, πάντα βάση της διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου. Από την περίοδο εξαιρούνται οι πιο κάτω ημέρες: 13/08 -19/08/2019.
14. Το δωροκουπόνι θα πρέπει να παρουσιαστεί στην είσοδο του ξενοδοχείο κατά την άφιξη.
15. Aφού παραλάβει το gift certification θα πρέπει να κάνει κράτηση στο ξενοδοχείο τηλεφωνικώς και με την άφιξη του να παρουσιάσει το κουπόνι στην υποδοχή.
16. Τυχόν επιπρόσθετες χρεώσεις που δεν περιλαμβάνονται σε όσα προσφέρει το δωροκουπόνι θα βαραίνουν το νικητή.
17. Δυνατότητα αλλαγή της κράτησης μπορεί να γίνει τουλάχιστον οκτώ ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημέρα άφιξης. Σε περίπτωση μη εμφάνισης του νικητή την ημέρα άφιξης στο ξενοδοχείο ή σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης 7 και/ή λιγότερες ημέρες πριν την άφιξη, θα συνεπάγεται οριστική ακύρωση της κράτησης και το δωροκουπόνι αυτομάτως ακυρώνεται.
18. Ο διαγωνισμός αρχίζει από 16/07/2018, ώρα 15:30π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 22/07/2018, ώρα 23:59μ.μ.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!