ΜΕΝΟΥ

Γίνε το Ξωτικό MAS

Γίνε το Ξωτικό MAS

Αυτά τα Χριστούγεννα, οι Yπεραγορές MAS, πιστές στην κοινωνική τους προσφορά, σκορπούν τη μαγεία των Χριστουγέννων στις παιδικές ψυχές όλης της Κύπρου. Σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ομάδας Aγάπης, γίνονται το μαγικό εργοστάσιο παιχνιδιών και μοιράζουν χαμόγελα, καλώντας το κοινό να χαρίσει χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, το κοινό μπορεί να συνεισφέρει ως χριστουγεννιάτικο δώρο, παιχνίδια που δεν χρειάζεται πια και που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σε όλες τις Yπεραγορές MAS, τυλιγμένα, με μια μικρή ευχή εάν είναι δυνατόν, και με μικρή καρτούλα που να αναγράφει την ηλικία και το φύλο των παιδιών που μπορούν να λάβουν το δώρο.

Έρευνες έχουν καταδείξει πως μεγάλο ποσοστό των παιδιών της Κύπρου ζει σε συνθήκες εισοδηματικής φτώχιας, καθώς στερούνται των βασικών αγαθών για την επιβίωσή τους. Αφουγκραζόμενες τις κοινωνικές ανάγκες και ευαισθητοποιημένες στο θέμα της παιδικής φτώχιας, οι Yπεραγορές MAS συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο ώστε κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο αυτές τις γιορτές.

Για πληροφορίες, αποταθείτε στην κυρία Γεωργίου Μαρία, Υπεύθυνη Προώθησης και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Υπεραγορών MAS, στο 22 015964.

Υπεραγορές MAS – Δίπλα στα παιδιά MAS.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!