ΜΕΝΟΥ

Ζήσε τα Summer Movie Nights στη Lidl Food Academy

Για δεύτερη χρονιά, η Lidl Κύπρου, διοργανώνει βραδιές κινηματογράφου στη Lidl Food Academy από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου 2022 και τις ονομάζει Summer Movie Nights. Εκεί θα βρίσκονται και οι ακροατές του Ράδιο Πρώτο.

Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στην Lidl Food Academy σε μια από τις ωραιότερες αυλές της πρωτεύουσας στην οδό Στασικράτους. Στον κήπο της Ακαδημίας στήνεται ένα μοναδικό σκηνικό μόνο για τους ακροατές του Ράδιο Πρώτο. Για 4 ημέρες, από τη Δευτέρα 27 έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου, προβάλλονται στη μεγάλη οθόνη μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές σε συνδυασμό με άφθονο φαγητό και ποτό που έχουν ετοιμάσει οι σεφ, εμπνευσμένο από τις ταινίες.

Για αυτές τις 4 ημέρες έχουμε εξασφαλίσει μόνο για τους ακροατές του Ράδιο Πρώτο 2πλές προσκλήσεις που περιλαμβάνουν την ταινία, το ποτό και το φαγητό όσων παρευρεθούν.

Για να παρευρεθείτε σε μια από τις προβολέςκαι να απολαύσετε απεριόριστο φαγητό και ποτό εντελώς δωρεάν στείλτε στο τηλέφωνο 99990894 τις λέξεις MOVIE NIGHT, κενό, ΚΑΙ το ονοματεπώνυμό σας μέσω VIBER.

Πρόγραμμα Προβολών στις 20:00 :

27 Ιουνίου: Julie & Julia (2009)

σε σκηνοθεσία της Nora Ephron, με τις Julia Streep και Amy Adams.  Η Julie Powell, μια νεαρή blogger, είναι αποφασισμένη να μιμηθεί τις μαγειρικές τεχνικές της Julia Child, της γυναίκας που δίδαξε στους Αμερικανούς τι σημαίνει μαγειρική.

28 Ιουνίου: One Hundred- Foot Journey (2014)

σε σκηνοθεσία του Lasse Hallström, με τους Helen Mirren, Om Puri kai Manish Daval και Charlotte Le Bon.  Σε ένα χωριουδάκι της νότιας Γαλλίας μια οικογένεια Ινδών ανοίγει εστιατόριο απέναντι από το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της κυρίας Μαλορί. Κι έτσι ξεκινά ένας μαγειρικός πόλεμος…

29 Ιουνίου: LunchBox (2013)

σε σκηνοθεσία του Ritesh Batra με τους Irrfan Khan, Nimrat Kaur, Nawazuddin Siddiqui, Denzil Smith, Bharati Achrekar, Nakul Vaid, Lillete Dubey.  Πρόκειται για μια πολύ γλυκιά ταινία που με όμορφο τρόπο σχολιάζει τη σύγχρονη ζωή στις πόλεις. Ένα λάθος φέρνει δυο ανθρώπους κοντά που αναζητούν την ανθρώπινη επαφή και περισσότερη γεύση στη ζωή τους.

30 Ιουνίου: Ratatouille (2007)

Η ταινία περιγράφει την ιστορία του Ρεμί, ενός καλοφαγά ποντικού που θέλει να γίνει μάγειρας στο καλύτερο εστιατόριο του Παρισιού…Μια ταινία από το Pixar Animation Studios σε συνεργασία με την Walt Disney Pictures, που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων το 2007.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!