ΜΕΝΟΥ

Ένας ακόμη τυχερός από το Ράδιο Πρώτο

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ένας ακόμη διαγωνισμός από το Ράδιο Πρώτο σε συνεργασία με την εταιρεία Sapele Security Systems που ανέδειξε έναν τυχερό που διεδκίκησε και κέρδισε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας Sapele Smart Cams, συνολικής αξίας 1.300.

Ο Γιάννος Θεοδώρου, ακροατής του Ράδιο Πρώτο, συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσω της σελίδας Facebook του ραδιοφώνου, ακολούθησε τα απλά βήματα και στις 19 Νοεμβρίου αναδείχθηκε μέσα από κλήρωση από την εκπομπή “It Takes Two” με τους Ζαχαρία Φιλιππίδη και Φαίδρα Σαρικάκη. Πρόκειται για έναν ακόμη διαγωνισμό που εξασφάλισε η ομάδα του Ράδιο Πρώτο για το κοινό ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που δείχνει στο μέσο τα τελευταία 31 χρόνια για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του.

Το ολοκληρωμένο πακέτο δώρου που κέρδισε ο Γιάννος Θεοδώρου περιλαμβάνει:

  • 2 Έξυπνες Κάμερες με αναβαθμισμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης με ενσωματωμένο μικρόφωνο, μεγάφωνο και φαροσειρήνα.
  • 2 Κάρτες Καταγραφής 64 Gb.
  • 1 Network Poe Switch.
  • Επαγγελματική Καλοδίωση,Εγκατάσταση & Εκπαίδευση Λειτουργίας.
  • Προαιρετικά ένωση με το 24/7 Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμών & Εικόνας.

Η Sapele Security Systems βρίσκεται στον χώρο της ασφάλειας από το 1989. Από τότε κύριος στόχος της εταιρείας είναι η προστασία και η ασφάλεια των πελατών καθώς παρέχουν τα υψηλότερα πρότυπα λύσεων συστημάτων ασφάλειας και υπηρεσιών. Το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της Sapele , σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει μέσω του 24ωρου Κέντρου Λήψεως Σημάτων Συναγερμών & Εικόνας συστήματα ασφάλειας και διαχείρισης στόλου-Gps, τα οποία ταιριάζουν επακριβώς στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η εταιρεία αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ασφάλειας παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, που αφορούν οικίες, επιχειρηματικές δραστηριότητες και οργανισμούς.

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!

Ακολούθησε μας στο Instagram για να είσαι ΠΑΝΤΑ ενήμερος!